Construcții metalice

Întreprinderea „Vibropribor” se ocupă cu producția și confeționarea pieselor și obiectelor metalice de orice complexitate.

Indeferent de dimensiune sau complexitate, fiecare proiect este tratat cu maxima seriozitate de catre personalul societatii in incercarea de a abtineca rezultat final – Satisfacerea clientului.Tehnologiile moderne de productie,programe specializate de proiectare si competent specialistelor Vibropribor permit fabricarea celor mai complexe si calitative produse in domeniului confectiilor metalice.

Firma noastra si-a creat o reputatie favorabila prin intermediul numeroaselor lucrari realizate pentru beneficiarii sai. Acest lucru a fost o experienta cu totul deosebita atat pentru noi, cat si pentru comunitatile pentru care continuam sa lucram, deoarece nimic nu ne aduce o satisfactie mai mare decat un lucru bine realizat.

Suntem constienti ca doar folosind ultimele tehnologii, putem imbunatati permanent eficienta proceselor de productie. In ultemii ani se investeste in fabrica, in tehnologii si aplicatii software, dar si in extinderea spatiilor de producer.

Nici o lucrare, fie ea in constructii metalice, nu ar valora nimic fara pasiunea si experienta oamenilor din echipa Vibropribor. Indiferent de proiectul la care lucram, intotdeauna ne vom dedica muncii noastre, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Domeniul de confectii metalice in general, au cunoscut o dezvoltare profunda in ultemii ani. Proiectele de structuri metalice realizate de noi, respecta normele in vigoare si conduc la consumul redus de metal, implicit la reducerea pretului.

Avantajele noastre:

  • Experiența vastă;
  • Control complet;
  • Standarte ridicate ISO;
  • Capacitate;
  • Viteză;
  • Raport preț/calitate.